Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Garantie

 1. TENShealth levert haar apparatuur met 24 maanden fabrieksgarantie.
 2. Uitgesloten van garantie is schade ten gevolge van gebruik niet volgens de gebruiksaanwijzing, schade ten gevolge van contact met water of ander vocht, schade door vallen en andere schade die het gevolg is van van buiten komende invloed.
 3. Een beroep op rechten uit deze garantie vervalt indien niet binnen twee maanden na het ontstaan van het gebrek het apparaat onder vermelding van de klacht aan TENShealth is geretourneerd.

Aansprakelijkheid

 1. TENShealth is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het niet volgen van de gebruiksaanwijzing van de TENS apparatuur en overigens slechts voor zover de aansprakelijkheidsverzekering van TENShealth dekking verleent.
 2. Schade dient zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen een jaar na de schadeveroorzakende gebeurtenis schriftelijk gemeld worden bij TENShealth bij gebreke waarvan de vordering verjaard is.

Betalen en verzenden

 1. Alle aankopen dienen voor verzending aan TENShealth te zijn voldaan. Verzending gebeurt met GLS of PostNL. Wij verzenden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen.

Retourneren

 1. Het is mogelijk je aankoop tot 8 dagen na ontvangst te retourneren, indien je aankoop onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking terugstuurt. Je krijgt dan de aankoopprijs terug. De verzendkosten worden niet vergoed. Bewaar je bewijs van verzending tot je de aankoopprijs hebt terugontvangen op je rekening.

Waarschuwingen:

 • Personen met hartritmestoornissen of een pacemaker mogen geen TENS apparatuur gebruiken.
 • Gebruik de TENS apparatuur niet in de eerste 6 maanden van de zwangerschap.
 • Gebruik het TENS apparaat niet in de buurt van korte golven of microgolven, de werking kan hierdoor gestoord worden.
 • TENS kan storen op de registratie van de harttonen van de baby met CTG-apparatuur. Het TENS apparaat moet dan tijdelijk uitgeschakeld worden of de snoertjes moeten wat verder van de CTG apparatuur liggen, dit kan door de elektroden om te draaien en met de snoertjes naar boven aan te brengen.
 • De Sensatone bekkenbodemtrainer mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap en tot 12 weken na de bevalling.