Gebruikerservaringen

Gebruikers aan het woord

Ervaringen van klanten

Ontdek wat TENS voor u kan doen en lees de gebruikerservaringen van onze klanten.


Gebruiker Hans:

“Ik heb de Bekkenbodemtrainer gekocht na overleg met mijn arts. Ik voelde dat mijn bekkenbodemspieren niet meer waren als voorheen en de oefeningen die ik deed maakten niet veel verschil. Ik had vooral bij lachen, hoesten, opstaan en tillen last van urineverlies en zag het niet zitten om te kiezen voor een medische ingreep. Maar ik wilde wel van dat vervelende ongemak af en liever geen incontinentiemateriaal hoeven dragen. Het apparaat was, na even wennen, gemakkelijk in gebruik en heeft echt effect gehad. Goed dat het er is!”

“Ik kan deze eenvoudige oplossing iedereen aanbevelen!”


Gebruikster Yvonne:

“Met het ouder worden merkte ik dat mijn bekkenbodemspieren minder sterk werden. Ik had geen zin en geen tijd om iedere dag te trainen. Ik was wat argwanend over het effect dat het apparaat zou moeten hebben, maar vond het wel de moeite waard het te proberen. Na twee weken het iedere dag gebruikt te hebben terwijl ik lag te lezen was ik verbaasd over het resultaat. Het verbetert de controle over mijn blaas aanmerkelijk. Ik kan dit aan iedereen die last heeft aanbevelen!”

"Het verbetert de controle over mijn blaas aanmerkelijk"


 Gebruikster Anne:

Ik leef al jaren met pijn. Afgelopen week weer zoveel vreselijke pijn in mijn schouders en nek, al vanaf het opstaan in de ochtend. Dat was weer een nieuwe beleving, aangezien ik de pijn meestal krijg na belasting van m'n spieren. Liggen gaf meestal rust. Maar de laatste dagen dus ook niet meer. Werd er moedeloos van. Totdat ik de iTens aansloot op m'n nek. Na twee verschillende programma's werd de pijn echt minder. En na een week elke dag twee programma's op mijn nek, is de pijn in z'n algemeenheid stukken minder en heb ik weer meer bewegingsvrijheid. Wonderlijk. Echt wonderlijk. En dat geeft me weer hoop. Bedankt!

Uw ervaring delen?

Wilt u ook uw ervaring delen? Laat het ons weten en stuur ons een e-mail via het contactformulier. Wij willen graag weten hoe uw TENS apparaat bevalt!