Klantenservice

Klantenservice

Service en ervaring

Door middel van enquêtes wordt door ons onderzoek gedaan naar het effect van pijnverlichting met TENS. Daaruit blijkt dat ruim 80% van de gebruikers baat heeft bij TENS therapie. Omdat wij lange ervaring hebben binnen ons team kunnen wij je een goede uitleg geven over de werking van de TENS apparaten.

Bereikbaarheid

TENShealth is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur via 0486 41 72 20 of per e mail via info@tenshealth.nl

Veilig online betalen

U kunt in onze webshop veilig online betalen met Ideal.

Levering

Bestellingen waarvan de betaling voor 13.00 uur ontvangen is, worden op werkdagen (ma-vr) als pakketpost verzonden met GLS.  Na het verzenden van het pakket ontvangt u per email een bevestiging voor de geplande bezorgdag. GLS bezorgt enkel op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Voor de exacte levertijden zijn wij afhankelijk van de bezorger van GLS. Komt de dag van bezorging u niet uit, dan kunt u via de link in de email een ander moment aangeven voor bezorging of het pakket ophalen bij een verzamelpunt.

Service en betrouwbaarheid

Service en betrouwbaarheid zijn voor ons zeer belangrijk. Daarom hebben we ervoor gekozen te voldoen aan de ISO-normen en zijn daar ruimschoots voor goedgekeurd.


NB Omdat onze producten bedoeld zijn voor pijnverlichting en medische aandoeningen, is het advies de TENS apparaten te gebruiken in overleg met een medisch specialist, zoals een (bekken) fysiotherapeut of behandelend arts.


Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen en hoe werkt het?

Ga naar de pagina met veelgestelde vragen...

Onze producten

Bekijk het assortiment TENS producten

Ga verder naar de webwinkel...

Over TENS

TENS is een klinisch bewezen technologie voor stimulatie van zenuwen, pijnbestrijding en het activeren van spieren.

Voor Mannen

Incontinentie is een aandoening waarbij de urine niet kan worden opgehouden. TENS biedt een effectieve en pijnloze oplossing.

Voor Vrouwen

Eén op de drie vrouwen heeft in haar leven last van urineverlies. Dit kan na een bevalling maar ook op latere leeftijd opspelen.

Sporttraining

TENS helpt sporters ook met vermindering van pijn, ontspanning, herstel en het tegengaan van vermoeide spieren.

Gebruikers aan het woord

  • Yvonne: “Het verbetert de controle over mijn blaas aanmerkelijk. Ik kan dit aan iedereen die last heeft aanbevelen!”
  • Hans: “Het apparaat was, na even wennen, gemakkelijk in gebruik en heeft echt effect gehad. Goed dat het er is!”

Lees meer gebruikerservaringen...