Over TENS Health

Over TENS Health

Alles wat je wilt weten over TENS Health

Het bedrijf

Met de oprichting van GeboorteTENS in 1998 werd het voor veel vrouwen in Nederland mogelijk gemaakt om zelf pijnverlichting bij de bevalling ter hand te nemen. Wij zijn als eerste bedrijf in Nederland begonnen met de verhuur en later ook de verkoop van TENS apparaatjes voor gebruik bij de bevalling.

In 2016 hebben wij besloten het product aanbod uit te breiden met andere apparaten die ook gebruik maken van de TENS technologie. Daarmee kunnen wij ook mannen en vrouwen helpen bij het verminderen of verhelpen van klachten bij incontinentie. Tevens kunnen wij sporters ondersteunen bij ontspanning, herstel van vermoeide spieren en vermindering van pijn.

Missie TENS Health

Onze missie is om waar mogelijk mensen met pijnklachten of ongemakken te helpen met het gebruik van TENS apparatuur deze klachten te verminderen zonder farmacologische pijnbestrijding en zonder risico’s.

Wij spannen ons in om onze producten voor zo veel mogelijk mensen bereikbaar te maken door zorgverzekeraars te bewegen om de TENS apparaten in hun verzekeringspakketten op te nemen.


NB Omdat onze producten bedoeld zijn voor pijnverlichting en medische aandoeningen, is het advies de TENS apparaten te gebruiken in overleg met een medisch specialist, zoals een (bekken) fysiotherapeut of behandelend arts.


Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen en hoe werkt het?

Ga naar de pagina met veelgestelde vragen...

Onze producten

Bekijk het assortiment TENS producten

Ga verder naar de webwinkel...

Over TENS

TENS is een klinisch bewezen technologie voor stimulatie van zenuwen, pijnbestrijding en het activeren van spieren.

Voor Mannen

Incontinentie is een aandoening waarbij de urine niet kan worden opgehouden. TENS biedt een effectieve en pijnloze oplossing.

Voor Vrouwen

Eén op de drie vrouwen heeft in haar leven last van urineverlies. Dit kan na een bevalling maar ook op latere leeftijd opspelen.

Sporttraining

TENS helpt sporters ook met vermindering van pijn, ontspanning, herstel en het tegengaan van vermoeide spieren.

Gebruikers aan het woord

  • Yvonne: “Na twee weken had ik al de controle terug over mijn blaas.”
  • Mark: “Geen ongemakken en vervelende situaties meer dankzij TENS. ”

Lees meer gebruikerservaringen...