TENS Sporttraining

TENS Sporttraining

Wat doet TENS voor sporters?

TENS voor sporttraining biedt vele functies voor het trainen van de spieren en draagt bij aan een compleet sportprogramma. TENS helpt sporters ook met vermindering van pijn, ontspanning, spier kramp, spier stimulatie, herstel van de spieren en het tegengaan van vermoeide spieren.

ITENS of Cefar Primo Pro

De iTENS is het eerste draadloze TENS apparaat in Nederland. Het apparaat is geschikt voor iOS en Android apparaten met CE en FDA goedkeuring. De iTENS beschikt over 15 vooraf ingestelde behandelingsprogramma's en een mogelijkheid tot het creëren van een eigen programma.

Daarnaast beschikken wij ook over de Cefar Primo Pro. Dit apparaat biedt TENS-programma’s voor de behandeling van verschillende soorten pijn. Het apparaat beschikt over 7 vooraf ingestelde behandelingsprogramma’s en 3 open protocollen voor het creëren van aangepaste programma’s:

Te gebruiken bij

De iTENS en de Cefar Primo Pro zijn te gebruiken voor het verlichten van acute en chronische pijnen zoals rugpijn, schouderklachten, tennisarm, maar ook voor klachten ten gevolge van reuma en artrose.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie, veelgestelde vragen, prijzen en overige producten de TENS Health webshop.

Let op! Je mag dit product niet gebruiken als je zwanger bent en tot 12 weken na de bevalling of als je drager van een pacemaker bent. Ook als je pijnklachten of hartproblemen hebt wordt aangeraden om medisch advies te vragen.


Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen en hoe werkt het?

Ga naar de pagina met veelgestelde vragen...

Onze producten

Bekijk het assortiment TENS producten

Ga verder naar de webwinkel...

Over TENS

TENS is een klinisch bewezen technologie voor stimulatie van zenuwen, pijnbestrijding en het activeren van spieren.

Voor Mannen

Incontinentie is een aandoening waarbij de urine niet kan worden opgehouden. TENS biedt een effectieve en pijnloze oplossing.

Voor Vrouwen

Eén op de drie vrouwen heeft in haar leven last van urineverlies. Dit kan na een bevalling maar ook op latere leeftijd opspelen.

Sporttraining

TENS helpt sporters ook met vermindering van pijn, ontspanning, herstel en het tegengaan van vermoeide spieren.